Beschrijving

Mooi gelegen TUSSENWONING (1953) met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde, in het buitengebied van de gemeente Oudewater. Perceeloppervlakte ca. 135 m², gebruiksoppervlakte ca. 82 m², inpandige berging ca. 9 m².

Indeling

Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang, woonkamer, dichte keuken zonder inbouwapparatuur, bijkeuken met boiler en aansluitpunt voor de wasmachine, inpandige berging en entree naar achtertuin met achterom en fraai uitzicht op groen en schaapjes;
1e verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers, waarvan 1 met vaste kast, en een badkamer met zitbad/douche en een wastafel;
2e verdieping: via losse trap (in vaste kast en slaapkamer) te bereiken bergzolders, waarvan 1 met Velux dakraam.

Geen centrale verwarming aanwezig, boiler (2018), kunststof kozijnen met HR++ beglazing

Let op!
Het is in eerste instantie alleen voor huurders van De Woningraat mogelijk om de woning te kopen, waarbij uitgangspunt is dat zij een huurwoning achter laten. Huurders ontvangen 10% korting op de taxatiewaarde/koopsom met een zelfbewoningsplicht van 5 jaar met hieraan gekoppeld een anti-speculatiebeding. Wanneer er geen kopers in categorie 1 zijn, wordt de woning aangeboden aan kopers uit categorie 2 (inwoners van de gemeente Oudewater) zonder 10% korting, eveneens een zelfbewoningsplicht en het anti-speculatiebeding. Wanneer er geen kopers in categorie 1 en 2 zijn, is de woning voor iedereen beschikbaar onder dezelfde voorwaarden als kopers uit categorie 2.

Verkoopprocedure:
Wilt u in aanmerking komen voor deze woning, dan dient u zich uiterlijk 30 juni 2022 vóór 12.00 uur in te schrijven voor koop via de website van De Woningraat te Oudewater. De volgorde van toewijzing staat op het inschrijfformulier. Indien binnen categorie 1 meerdere inschrijvingen worden ontvangen, zal er worden geloot. Bij meerdere inschrijvingen in de categorieën 2 en 3 wordt marktwerking toegepast.

Kenmerken