Beschrijving

EXCLUSIEF WONEN IN HET MONUMENTALE STADJE OUDEWATER, DE PAREL VAN HET GROENE HART VAN HOLLAND 
Langs de Hollandse IJssel, aan de rand van de oude binnenstad, verrijzen in de RESIDENCE PAPENHOEF, onder architectuur gebouwd, twee riante luxe wooncomplexen, met elk zes suites en penthouses.

Royaal van opzet en een exclusieve verdeling van elk appartement, midden in het sfeervol ontworpen landschapspark, waar tuinen, bomen en water de sfeer bepalen, samen in harmonie met schitterende appartementen met fraaie terrassen (met een grootte van 15 m² tot 60 m²). Het hele complex wordt rondom voorzien van een prachtig smeedijzeren tuinhek met elektronische beveiliging. De warmtepomp zorgt voor een stabiele aangename temperatuur.     
Elke suite of penthouse wordt opgeleverd zonder de inrichting van keuken, badkamer en toilet. 

U brengt zelf de finishing touch aan en U bent geheel vrij in de keuze van indeling, mits u er bijtijds bij bent. Gezien de forse woonoppervlaktes (van 128 m² tot 211 m²) is uw speelruimte groot. U realiseert zelf al uw denkbare woonwensen, luxe en comfort. De basiskeuze van de bouw en de bouwkundige inrichting is met optimale keuze voor kwaliteit en uitvoering samengesteld.

Onder de twee complexen hebben de eigenaren twee royale parkeerplaatsen van 3,40 m. breedte per auto, plus eigen berging, in de beveiligde parkeergarage. 

Koopsom vanaf € 1.100.000,-- vrij op naam.

Voor exclusief wonen in het mooiste stadje van het Groene hart van Holland, kunt u kiezen uit deze 12 riante suites/penthouses. 

Het oude centrum van het renaissance stadje kent, naast de vele terrassen en restaurants ook een kwalitatief goed winkelbestand en op woensdag een gezellige weekmarkt. De A12 en de A2 zijn op circa tien autominuten te bereiken. 

Zoek op Residence Papenhoef voor de uitgebreide (beeld)informatie!

Kenmerken