Sfeervol stadje met vele terrasjes

Gezellig dagtoerisme

Oudewater is een sfeervol stadje met vele terrasjes, horeca en 's woensdags een weekmarkt. Van maart t/m oktober kent Oudewater gezellig dagtoerisme. Het winkelbestand is meer dan compleet en grotendeels gevestigd in de oude binnenstad.

Oudewater heeft een grote verscheidenheid van sporten, zoals o.a.: voetbal, tennis (ook met een tennishal), schaatsen/skeeleren (met prachtige buitenbaan), volleybal, squash, paardensport (met manage), waterpolo, darten, biljarten en bridgen. In Oudewater kunt u nog steeds gratis parkeren in de parkeervakken en op de vele parkeerplaatsen rondom het centrum. Daarbij heeft Oudewater lage gemeentebelastingen, wat plezierig wonen een extra dimensie geeft.

Ons aanbod Direct contact

Sfeervol stadje met vele terrasjes

Monumentaal Oudewater

Sinds 1265 stadsrechten

Het oude stadje, in 1265 z'n stadsrechten verkregen, telde vanaf de Hoekse en Kabeljauwse twisten mee in de rij der Hollandse steden.

Dat getuigen ook de stadswapens van Alkmaar en Delft op de fraaie gevel van het stadhuis. De oude St. Michaëlskerk met zijn voor het Hollandse unieke zadeldaktoren, de Heksenwaag, waar nog altijd wegingen naar de juiste proporties des lichaams worden gedaan en het fraaie stadhuis zijn de parels tussen de vele, fraaie monumenten in het karakteristieke centrum.

GROENE HART HUIZEN REGISTERMAKELAARS in het Groene van Hart van Holland!

Ons aanbod Direct contact

Monumentaal Oudewater

Oudewater centraal gelegen

Oase van rust

Midden in de drukke randstad-Holland ligt Oudewater in een oase van rust in een prachtig polderlandschap.

Goed bereikbaar naar steden zoals: Gouda, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en Woerden, dichtbij de A12, A2 en Oudenrijn.

Oudewater is een knooppunt voor tal van fiets- en wandelroutes.

Een goede keuze voor de juiste locatie. Want het is niet alleen het huis wat je koopt, maar ook de omgeving waarin je leeft.

Ons aanbod Direct contact

Oudewater centraal gelegen