Huizen(ver)kopers winnen makelaarskosten terug!

PERSBERICHT

Actie bij GROENE HART HUIZEN tot einde van het jaar

Huizen(ver)kopers winnen makelaarskosten terug

 

Klanten van GROENE HART HUIZEN profiteren tot het einde van 2016 van een bijzondere actie. Iedereen die in deze periode een huis verkoopt of aankoopt via deze makelaar maakt kans om de bemiddelingskosten terug te winnen. Dat kan oplopen tot een vergoeding van 2.500 euro.

 

Onder de noemer ‘Uw eigen makelaar op onze kosten’ maakt elke klant die tijdens de actieperiode een opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning kans op deze prijs. Voorwaarde is wel dat de transactie binnen 2 jaar wordt afgerond. MARNIX VAN ZWOL van GROENE HART HUIZEN: “Onze klanten kunnen vanzelfsprekend rekenen op ons vakkundige advies en we nemen ze zoals altijd veel werk uit handen. Daar veranderen we niets aan. Een prachtige extra is dat iedere opdrachtgever kans maakt dat we dat gratis doen. Dat levert natuurlijk een mooi voordeel op bij de aan- of verkoop van een woning.”

De actie is een initiatief van beroepsvereniging VastgoedPRO, waar GROENE HART HUIZEN bij is aangesloten. Alle makelaars van deze beroepsvereniging kunnen de actie inzetten voor hun klanten. VastgoedPRO trekt tot en met december elke maand een winnaar die de vergoeding ontvangt. In totaal worden er tijdens de actieperiode vier (ver)kopers verblijd met de prijs.

Consumenten vinden meer informatie over de actie op de website van VastgoedPRO: www.vastgoedpro.nl/actie.

****

Voor de redactie

Voor toelichting en achtergronden, bel of mail met MARNIX VAN ZWOL van GROENE HART HUIZEN: 0348 564711 / info@groeneharthuizen.nl